p/s : header yang terlalu simple. macam budak - budak. HAHA tak reti buat header lah! xD

26 December 2012

Cedih!

dengan nama Allah Yang Maha Agung...


assalammualaikum abe-abe, gewe-gewe, bapak-bapak, ibu-ibu yang semuanya ada di sini. amatlah terdesak ingin aku katakan di sini bahawa wifi jiran sebelah rumah nenek aku dah tak boleh dipecah masuk lagi. haha. sedih banget aku. aku memang bergatung sepenuh pada jiran aku ni. tanpa jiran aku, tak dapatlah lagi aku nak online mana-mana laman web secara haram... atau mungkin sekali aku dah jarang sangat nak update blog (memang jarang pun).

hari ni pun, aku dapat online disebabkan adik lelaki aku yang baik hati topupkan berokband yang dah memang berkurun lama tak di'topup'nye. tu pun topup RM10, mungkin dapat bertahan dalam lima hari je. sedih aku. dah takde life lah kalau camni. cedih!

tak dapatlah dua bukak Instagram, Whatsapp, Twitter, Facebook, Blogger and so so on. gila lah aku dibuatnya macam ni. takpelah, ada makna di sebalik semua ni terjadi. pengajarannya, dosa aku tak bertambah dan berterusan dengan tak ada nya wifi percuma jiran sebelah rumah aku tu. aha aha aha~




with that, i hate you. huhu

No comments: