p/s : header yang terlalu simple. macam budak - budak. HAHA tak reti buat header lah! xD

31 December 2011

Selamat Datang 2012



ehem... bismillahhirrahmannirrahim. assalammualaikum dan salam sejahtera *menyengih*




it's a new day for the fantastic 2012, hopefully lah... malam tadi iaitu tahun lepas, aku duduk di rumah je. tak keluar pun pergi mana-mana. tengok Spongebob Squarepants Marathon. 48 hours non stop. haha, special sikit. bukan main kawan-kawan dekat fb update status pasal tahun baru. ada yang cakap jangan masuk tandas pada pukul 11.59 pm pada 30.12.11. ada jugak yang update nak pergi dataran dengan awek nak tengok bunga api. huh, bagus ke sambut tahun baru macam tu? 


tak tahulah aku nak kata apa. okeh, lupakan perkara tu. sekarang masa untuk merangka wawasan dan azam untuk tahun baru ni. hari ini dan semalam hampir sama iaitu masih lagi pakai baju tahun lepas dan masih lagi tak tukar gambar profil di fb. ehem muehehehe. 


apa itu azam?









hm, jadi pastikan azam kita pada tahun ni tercapai. tak mahu seperti tahun lepas yang terkubur macam tu. hangat-hangat tahik ayam je. akhirnya, aku tekadkan dan kuatkan azam aku tahun ni untuk dicapai dengan jayanya, with flying colours~



1. Tak nak ponteng solat -.- 
2. Bangun di awal pagi 
3. Siapkan kerja sekolah sebelum pukul 10 malam 
4. Tidur pukul 11 malam 
5. Hentikan kurangkan penggunaan telefon bimbit dan internet 
6. Kuruskan badan 
7. Study sebelum exam (no more study last-last minute) 
8. Kurangkan bercakap 
9. Senyum 24 jam 
10. Tak nak masuk kawad kaki lagi 

pastikan yang nombor 6 tu tercapai. aku memang nak sangat huhu * T__T
okbai.




p/s: Spongebob Squarepants :B

No comments: