p/s : header yang terlalu simple. macam budak - budak. HAHA tak reti buat header lah! xD

26 December 2011

Puas Picit Jerawat!


assalammualaikum dan selamat sejahtera kawan-kawan...


hari ni peh, puas aku menahan rasa sebal dan tak selesa yang begitu kronik. bak menahan kentut yang tidak terluah. ceh, sadisnya ayat tu. dua tiga hari ni aku rasa macam tak kena je dengan muka aku. nak tahu tak apa benda kejadahnya tu??? JERAWAT der, jerawat!!!


huh, aku tak adalah desperate mana nak hilangkan jerawat yang posisinya di pipi gebu aku tu. let the pimple grow with merrily, ho ho ho~ dandan je hari ni, aku tenung muka aku kat cermin. hmm, dah 'ranum' sangat jerawat aku ni nampaknya. merah betul. rasa geram tu memang ada, membuak-buak lah katanya. 


aku memang dah tak tahan. aku picit perlahan-lahan. takut tak jadi pulak jerawat tu nak mengecil. kalau aku biarkan jerawat bermastautin kat muka aku je tiap-tiap hari, alamat buruklah jawabnya. picit, dan picit perlahan. pehh~ best der... cepat-cepat aku lap dengan tisu. puas aku. puas tak terhingga * >.< *










amboi comel loteh cik Heliza Helmi kita ni. bersih, halus,mulussss muka dia. sejuk mata orang memandang bila terpandang awek ganu nih. tak ada jerawat langsung. nak tahu rahsia dia???








pakailah GARNIER. erghh * ==' *


kauorang mesti pernah rasa betapa syioknya picit jerawat kan? jerawat yang merah ranum, dipicit dan terkeluarnya satu cercair putih. iyuu, selekeh pulak aku ni hahaha. tapi memang pun kan? sampai ada seorang kawan aku ni nak tawarkan diri nak picit jerawat aku yang dah memang betul masak dengan sempurna dan sesuai dipicit pada waktu juga. aku cakap kat dia, 'apa kau dah gila ke ngol?'. dia kata dia memang geram tengok jerawat aku. memang dah tabiat dia suka picit jerawat sebab dia pun ada masalah jerawat. takkanlah sampai jerawat kat muka aku ni pun dia nak picit?apa punya kawanlah. okbai.






p/s: Lagi seminggu je nak sekolah, tapi homework belum siap T_T

4 comments:

zoul said...

thanx follow zoul
happy blogging
kawan yang picit jerawat adalah kawan yang prihatin dah setia bersama di waktu susah dan senang...ahaha

duduk termenung di atas feri,
datang kawan terus x muat,
jerawat tumbuh tidak terperi,
dipicit bersama rakan sejawat...

Hidayah Delilaz said...

naik feri bersama sepupu,
seronok betul rasanya,
sungguh simple pimple pantun itu,
terketawa sy membacanya.

HAHA terima kasih zoul :)

Pearl V-TA said...

Haha..macam2. jerawat memang nightmares even sebijik. Kan..

Saya suka nutriwhite ;)

http://pearlvta.blogspot.com

Pearl V-TA said...

Haha..macam2. jerawat memang nightmares even sebijik. Kan..

Saya suka nutriwhite ;)

http://pearlvta.blogspot.com