p/s : header yang terlalu simple. macam budak - budak. HAHA tak reti buat header lah! xD

29 November 2011

Tak Guna T____T

assalammualaikum dan selamat sejahtera... serta salam satu malaysia kawan-kawan!




kenapa post title 'Tak Guna T__T'? hah... kau tengoklah kat blog Cik Epal nih...






aku sengaja sensored kan gambar tu, jangan tanya aku kenapa! T____T i hate u, apek! hate damn much. aku paling suka part yang cik epal tulis macam ni...


"Aku memang anti mamat mamat curang ni.Kot ye pon jangan propa boleh? tapi apa apa hal pon "What u give u get back". Apa adahal. ye dak?
        
Memang ramai pon orang curang but mungkin sebab orang menaruh harapan tinggi dekat kau sebab bola bagai ni. Orang respek kau sebab tu. Aku pon respek jugak lah kau sebagai penjaga gol. Cuma aku tak respek bab dia bagi kenyataan dekat surat khabar semua . Cakap bukan playboy lah, takde orang ke tiga bagai lah, hape lah.Propa lebih lah. ni hape benda dowhh semua mende alah ni?? 
Pleasee lah jangan menipu rakyat Malaysia . Kot ye pon cakap je lah dekat press"ha'ah memang pon aku playboy. kau mampuuuuuuuuuuuuuu??" "


so... ada yg masih minat dengan apek ni? takpe, aku still respect dia sebagai penjaga gol yg hebat. kalau taklah, aku tenyeh je muka dia dengan belacan yg mak aku buat tu. lalala~

apsal semak je logo Astro tuh?






p/s: Rasa-rasanya, Nazmi tu okey tak untuk aku? >.<

3 comments:

NURUL ASHIKIN said...

samalah kita... weird tgk muka ...

Ungu Violet said...

jgn laa dpt lelaki yg kaki pompuan...haru.

Hidayah Delilaz said...

apa yg weird tu haha @Nurul Ashikin...

harap2 dapat laki kaki yg bkan prempuan huhu, amin haa @Ungu Violet