p/s : header yang terlalu simple. macam budak - budak. HAHA tak reti buat header lah! xD

26 November 2011

Rasa Macam nak Tukar Design Bloglah

assalammualaikum dan selamat sejahtera... serta salam satu malaysia kawan-kawan!




okey, aku rasa macam tak best lah pakai design blog ni. font nya terlalu kecik beno. sakit mata orang nak membacanya, patutlah follower aku sikit  sangat. mesti orang yang tak rabun membacanya tetiba jadi rabun. tak aniaya anak orang kalau macam tu? huhuhu...


sakit mata sangat... takpe aku  paham perasaan korang HAHA


dahlah burok pulak tu kan? huhu (nangis sambil lap hingus kat baju kau). hmm takpelah, aku tengah rajin-rajin nak cari design baru dekat intenat nih, manalah tahu kot-kot aku terjumpa yang lawo-lawo pink macam barbie. KAHKAH .. taknak lah aku pink, bukannya tak minat pink. aku ni tak berjiwa lembutlah, tapi tetap suka pink sebagai warna kelembutan wanita. auw auw... lagipun, aku ni newbies, mmg cetek ilmu aku pasal dunia blog ni. harap-harap adalah yang sudi menghulurkan kaki untuk menolong aku yang amat naif dan daif nih, okeh kehkeh.




p/s : Alhamdulillah, ada jugak yang jumpa blog aku yang agak terpencil ni HOHO, terima kasih awak awak   awak! *menggedik sesaat

No comments: