p/s : header yang terlalu simple. macam budak - budak. HAHA tak reti buat header lah! xD

29 November 2011

Pandainya...

assalammualaikum dan selamat sejahtera... serta salam satu malaysia kawan-kwan!


mata dia beso weh, kalah lens aku






itu hanya gambar semata-mata gambar. aku mengambil masa lebih kurang 4jam nak siapkan design blog aku yg terbaru. post yang sebelum ni, aku putus asa HAHA... then, aku cari punya cari dan bertungkus-lumus siapkan design hari ni jugok! yeah, hasilnya.. not bad! *puji diri sendiri. ohohohoho!


mula-mula, memang agak payah gila nak mmpos aku cari design yg menarik hati aku. aku asek jumpa yang jenis gedik-gedik, pink-pink, blink-blink, sparkle-sparkle je... bukan taste aku =='
aku just nak simple pimple jerawat je, tu jer! 


aku balas dendam kat post aku sebelum ni, pandainya... HAHA! aku dah renew balik header aku tu. entah ke berapa kali aku tukar header tu, sekejap domo kun lah, langit lah, apalah... sekali aku buat header simple macam tu je, lagi senang. tak payah nak serabutkan kepala hotak aku sendiri nak design macam mana. nak buat yang flash gerak-gerak, aku tak reti langsung. boo diri sendiri T_____T


ada sorang kawan aku tu, dia pun blogger jugak. dia cakap blog aku cute? cute? cute dia cakap? *hantuk kepala kat dinding. dan, dia suruh aku design blog dia. wah! aku pulak? ahahaha. yelah dia pon baru je nak berjinak-jinak dalam dunia Blogger ni. okeh, aku tolong dia. aku just tukar HTML dia je, last-last cantek wohh. aku pulak yg jd cemburu tak memasal. bodododohhh...


sekarang aku dah puas hati dgn blog aku (puas ker??) tengoklah dulu, manalah tahu aku tetiba je nak gatal tukar design lain :P




p/s: Aku tak tahu apa itu Nuffnang?

No comments: