p/s : header yang terlalu simple. macam budak - budak. HAHA tak reti buat header lah! xD

27 November 2011

Bodohnya...

assalammualaikum ...


shit, aku tak jadi nak tukar design blog aku sebab aku tak jumpa design yang mmpu menarik perhatian. aku jeles tengok blog orang lain yang blink-blink, yang smart-smart, yang flash-flash, yang twinkle-twinkle, yang hensem-hensem, yang lawa-lawa, yang boleh gerak-gerak, yang kiut-kiut, yang miut-miut.... T.T


aku memang kesiankan budak ni


tak sampai 24jam aku tulis post pasal nak tukar design, aku dah buat post pasal tak jadi nak tukar design. hmm, takpelah takpelah... ye blog aku buruk... pergilah sana kau! huhuhu... ibu~




p/s : Emosional tak memasal

1 comment:

AwieKashi said...

okay wat...!
tapi tulisan tak nampak lah awk...
sy terpaksa highlight nak baca...
*itu je.. =)